Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2013 13:17 - Защо жените сами си купуват коледните подаръци
Автор: kolednaiznenada Категория: Забавление   
Прочетен: 2426 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво ли се крие в кутията ?   Според нови международни социологически данни жените масово сами избират коледните подаръци за себе си поради факта, че партньорите им почти никога не улучват техния вкус.   image Анкетата показва, че 75% от представителките на нежния пол открай време купуват своите подаръци за коледните и новогодишните празници заради споменатата причина.   От друга страна повечето мъже пък изобщо не се противели, че приятелката им или съпругата самостоятелно подбира какво точно да си купи с дадените й от тях пари, при което ефектът със сюрпризирането липсвал, но за сметка на това най-удачният подарък бил в наличност.   Изненадващо, но с напредването на възрастта мъжете все по-трудно успявали да преценят от какъв коледен подарък има нужда дамата, с която живеят под един покрив.   Като най-безумните вещи, подарявани им за Коледа, болшинството от дамите най-често посочвали дрехи, които са с два размера по-големи от техните мерки, книга с ръководство за почистване на дома и прахосмукачка.   Идеалната рокля за коледното парти? image   Ако все още не сте избрали тоалета си за коледното парти тази година, имайте предвид, че малката дантелена рокля е изключително модерна за сезона.
  Тези рокли са стилни, удобни, предлагат се в разнообразни форми и стилове и най-важното, придават изключителна класа.   Ако изцяло дантелена рокля не е по вкуса ви, малко дантела на определени места също върши добра работа, казват експертите.
  Насочете се към рокля с дантела по ръкавите и я съчетайте с високи обувки и масивни обеци.
  Можете да я носете и през деня с боти и ушанки.
  Роклите с дантела в горната част също са чудесен избор, а малко дантела по средата създава впечатление за тънка талия.
  Дантелата в горната част привлича погледите към бюста, така че такива рокли са идеални, ако искате да го подчертаете.
  Ако пък смятате да изтъкнете шията си, добавете бляскаво бижу и повдигнете косата си или пък я носете спусната по раменете.   



Гласувай:
11




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolednaiznenada
Категория: Забавление
Прочетен: 7017
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031